Želja svake žene je da farbanje kose predstavlja potpuno zadovoljstvo, a obojana kosa bude njegovana i bez oštećenja. Nove tehnologije nam omogućavaju da kemijske procese uz profesionalan pristup zadržimo na razini koja ne uništava kosu. U našem atelijeru možete koristiti sve usluge promjene boje kose. Kontinuiranim educiranjem naši djelatnici vašu kosu će održati u najboljoj formi bez obzira koju tehniku koloracije koristili.

BOJANJE (FARBANJE) KOSE I IZRASTA

Istaknite svoje lice pravilnom bojom kose. Odabirom odgovarajuće nijanse tople ili hladne boje koja je kompatibilna sa vašim tenom rezultirat će najboljim rezultatom. Stručnost i iskustvo kolorista u odabiru boje neizostavan je dio kod bojanja kose. Naši educirani djelatnici uvijek su vam na raspolaganju.

PRAMENOVI

Ombre, Bronde, Balayage, Babylight, Flamboyage, Twist Balayage, Dip Dye, Sunlight Kiss neke su od tehnika pramenova koje radimo. Suvremenim pristupom odavno smo proširili tehnike koje koristimo što ne znači da klasični pramenovi nemaju svoje vjerne korisnike. Naše iskustvo doprinijeti će vašem novom izgledu.

DEKOLORACIJA KOSE

Dekoloracija je proces skidanja pigmenata iz kose to jest posvjetljivanje i primjenjuje se u određenim tehnikama dobivanja željene boje kose. Što je veći postotak skinutog pigmenta to je kosa svjetlija. Dekoloracija je zahtjevan proces s kojim treba biti zahtjeva veliki oprez jer postoji optimalna granica između visine željenog tona i zdravlja kose.