ŠIŠANJE

Glavna odlika vrhunskog frizera kada je riječ o šišanju je u tome da frizura koju ste dobili zadrži formu i oblik tjednima nakon izlaska iz salona. Mi prepoznajemo tip vaše kose i znamo kako se ponaša. Promišljanje o tome i stručnost imaju bitan utjecaj u rezultate šišanja, a sam tim i zadovoljstvo klijenta.

Nerijetko se susrećemo sa situacijom da nam dolaze klijenti drugih salona sa problemom da nakon pranja kose više nisu bili u mogućnosti napraviti frizuru koju su dobili u salonu.

Žensko šišanje kose zahtjeva korištenje više frizerskih tehnika pa je stručnost firizera ključna kako bi vaše zadovoljstvo frizurom potrajalo. Prilikom šišanja važno je voditi računa i o obliku vašeg lica jer ne stoje sve frizure svima. Neke se mogu prilagoditi, ali ne sve.

Posjetite nas i slobodno se prepustite jer vaša kosa je ovdje u sigurnim rukama.

FRIZURE

Frizure se razlikuju ovisno o njenoj potrebi za koju se radi. Tako imamo dnevne frizure, svečane frizure i frizure za posebne editorijale (filmska snimanja, spotove, modna događanja, custing itd.). Potreba zbog koje se radi frizura određuje koje će tehnike frizer koristiti prilikom izrade te koji su materijali i tehnike potrebni za vašu kreaciju.